Το σημαντικότερο στοιχείο ενός επιχειρηματία; Η ικανότητα να προσαρμόζεται! Να αλλάζει και να εξελίσσεται δηλαδή ανάλογα με τις συνθήκες και τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω του.  

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ξεκινήσαμε το ThinkBiz Academy, έχουμε ακούσει χιλιάδες ομιλίες, έχουμε γνωρίσει ορισμένους πολύ καλούς ομιλητές από όλο τον κόσμο και έχουμε φιλοξενήσει στη σκηνή μας ανθρώπους που μας ενέπνευσαν, μας προβλημάτισαν και μας άλλαξαν λίγο ή πολύ. 

Αυτή είναι και η μαγεία της κάθε ομιλίας!

Όταν ξεκίνησε το ολικό lockdown στη χώρα μας, όλοι μας στεναχωρηθήκαμε, προβληματιστήκαμε, αγχωθήκαμε και είδαμε μία διαφορετική σκοπιά των πραγμάτων, που μακάρι να μην δούμε ποτέ ξανά. Μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες, χιλιάδες ζωές συνανθρώπων μας χάθηκαν, επιχειρήσεις έκλεισαν, events ακυρώθηκαν, όλα γύρισαν ανάποδα. 

Όπως, όμως, και κάθε προηγούμενη κρίση, έτσι, θα ξεπεράσουμε και αυτή. 

Γιατί; Γιατί μαθαίνουμε να προσαρμοζόμαστε!

Μέσα από το ThinkBiz Academy, προσπαθούμε κάθε χρόνο να σας δώσουμε το κάτι παραπάνω. Αυτό που θα σας εξελίξει, θα σας ανεβάσει, θα καταλύσει τα πράγματα μέσα σας αλλά και θα σας βοηθήσει να βρείτε το δικό σας momentum. 

Έτσι λοιπόν, ακόμα και εν μέσω καραντίνας, εμείς είμαστε εδώ να σας δώσουμε 104 λεπτά ομιλιών που ελπίζουμε να αλλάξουν κάτι μέσα σας και να σας κάνουν να προσαρμοστείτε σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας. 

Πάρτε μία μικρή γεύση παρακάτω· δείτε, εμπνευστείτε και ξεκινήστε από σήμερα. Ή καλύτερα από χθές!

1. The Power of an Entrepreneurial Mindset | Bill Roche

Ένας εξαίρετος ομιλητής, που μας δείχνει μέσα σε 16 λεπτά ποια είναι τα εφόδια που χρειάζεται και πρέπει να καλλιεργήσει ο καθένας από εμάς που θέλει να μπει μέσα στον χώρο του επιχειρείν. Δημιουργικότητα, κριτική σκέψη, problem solving…

2. The Opportunity is now! | Peggy Antonakou

“Εμείς είμαστε η γενιά που θα αλλάξει αυτόν τον κόσμο! Αυτόν το θαυμαστό και πολύ απαιτητικό κόσμο!”

Με moto του το “Transform. Innovate. Grow.” ας δούμε πως το AI φέρνει εντελώς νέα δεδομένα γύρω μας

 

3. What makes an entrepreneur? | Sahar Hashemi

Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε επιχειρηματικότητα; Μήπως έχετε skills τα οποία μοιάζουν “άχρηστα” τώρα αλλά στην πραγματικότητα δείχνουν ότι μπορείτε να γίνετε ένας πολύ καλός επιχειρηματίας;

 

4. 5 Rules Of Success | Simon Sinek

“Μία φορά πήγα με ένα φίλο μου βόλτα στο Central Park. Σε κάποια στιγμή βλέπω ένα πάγκο που έλεγε free bagels. Λέω τότε στον φίλο μου “Πάμε! Έχει δωρεάν bagels” και εκείνος μου απαντά “Μπα, δεν θέλω να περιμένω. Η ουρά είναι μεγάλη.” Τότε συνειδητοποίησα οτι υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων στον κόσμο: Αυτοί που βλέπουν τον στόχο και αυτοί που βλέπουν το εμπόδιο ανάμεσα σε αυτούς και τον στόχο τους.”

 

5. How to Master Mental Toughness | James Lawrence 

“Τη στιγμή που συνειδητοποιείτε ότι το επόμενο βήμα δεν θα σας σκοτώσει και αυτό το επόμενο βήμα είναι το πρώτο βήμα για την εξέλιξη, την αλλαγή, την ανάπτυξη και την κυριολεκτικά καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας… Αυτό είναι το πιο όμορφο πράγμα!” 

Ο Τζέιμς Λόρενς, τριαθλητής με βραβείο Guinness, έχει καταφέρει να πετύχει πολλά που κάποτε πολλοί αποκαλούσαν αδύνατο να γίνουν. Στο παρακάτω βίντεο μας μιλάει για τους λόγους που τα όρια πρέπει να ξεπερνιούνται.

 

 

Και μετά από όλα αυτά, εδώ είναι και η αξία! Να προσπαθείς, να αποτυγχάνεις, να δοκιμάζεις ξανά από την αρχή και εν τέλει να καινοτομείς

– Η ομάδα του ThinkBiz Academy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe to our

Newsletter

Signup now to receive latest news & exclusive ticket offers.

Made with   by

Copyright © 2020 ThinkBiz Academy. All Rights Reserved.